• 02
  augustus
  2017
  Deze ochtend opende winkelformule Blokker in Harderwijk haar 250e Nieuwste Blokker. In slechts vijftien maanden tijd werden 250 Blokker-winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Voor de Lees meer
 • 02
  augustus
  2017
  Deze ochtend heeft Big Bazar een nieuwe XL-winkel geopend in Assen. Vanaf vandaag kunnen discount liefhebbers opnieuw in Assen terecht voor al hun voordelige inkopen in een onderscheidende en Lees meer
Blokker, Xenos, Intertoys en Big Bazar genomineerd voor 'ABN AMRO Retailer of the Year'-verkiezing
De afgelopen maanden zijn ruim 450 retailers door meer dan 260.000 consumenten beoordeeld in 30 verschillende categorieën. 90 retailers hebben zich weten te nomineren, waaronder Blokker, Xenos, Intertoys en Big Bazar. Met deze aantallen zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen binnen de Retail. De stemperiode is nu voorbij. Op donderdag 14 september worden de categorieprijzen uitgereikt in het circulaire paviljoen van ABN AMRO.
16
aug
2017
www.bestewinkelketen.nl
NRC.nl - Dit is de verkoper die Blokker gaat redden
(...) "Welkom bij Blokker", zei hij toen ik net op de afdeling afvalbakken was aanbeland en naar de verschillende modellen stond te kijken. "Waarmee kan ik u van dienst zijn?" (...)
14
aug
2017
www.nrc.nl
Blokker voegt witgoedleverancier AO.nl toe aan Blokker.nl
Nextail, de online organisatie van Blokker Holding, start een strategische samenwerking met de Nederlandse tak van online witgoedspecialist AO.nl.
24
jul
2017
www.retaildetail.nl
Zo ziet de online strategie van Blokker eruit
Nextail Connect!, de online marktplaats die Blokker Holding in november vorig jaar lanceerde, is in de afgelopen maanden in relatieve stilte gegroeid.
21
jul
2017
www.businessinsider.nl
Zo versterkt Nextail Connect! Blokkers huishoudclaim
Nextail Connect!, de online marktplaats die Blokker Holding in november vorig jaar lanceerde, is in de afgelopen maanden in relatieve stilte gegroeid. Het retailconcern doorbreekt die stilte deze week met de bekendmaking van een partnership met witgoedspecialist AO.nl, waardoor klanten bij Blokker plotseling uit een groot assortiment van onder meer wasmachines, koelkasten en vaatwassers kunnen kiezen. In de webshop dan, want de nieuwste toevoeging aan Blokkers productassortiment blijft beperkt tot het onlineassortiment. (...)
20
jul
2017
retailtrends.nl
Contactpersonen uitsluitend voor Pers
photo:Sandra Maas
Sandra Maas
Hoofd Communicatie & Corporate Identity
+31(0)20 - 358 90 33
Séverine van Tuyll van Serooskerken
Corporate Woordvoerder Blokker Holding / Adviseur Externe Communicatie
+31(0)20 - 358 90 33