08
november
2017
|
14:27
Europe/Amsterdam

300ste Nieuwste Blokker trakteert Almere op een bijzonder winkelfeest

Samenvatting

Almere 8 november 2017 - Deze ochtend opent Blokker in Almere de 300ste Nieuwste Blokker. Zo veel winkels in 1,5 jaar is een van de grootste ombouwoperaties in Nederland. Blokker viert het aantikken van de 300 in met een bijzondere opening. De Blokker directie komt naar Almere om met het winkelteam en de klanten een Blokker Bingo-spel te spelen. De winkel pakt uit met bijzondere openingsacties.

Veel openingsvoordeel

Bij het Blokker Bingo – om de opening te vieren – zijn ieder uur bijzondere prijzen te winnen. Daarbovenop verrast Blokker met openingsaanbiedingen. Dat is goed gebruik bij openingen, maar bij deze mijlpaal doet Blokker er nog een flinke schep bovenop. Bekende Blokker toppers, als Senseo koffieapparaten, droogmolens en koekenpannen gaan voor een echte feestprijs mee naar huis.

Nieuw én vertrouwd

In de Nieuwste Blokker toont de winkel een goed evenwicht tussen nieuwe elementen en het vertrouwde gezicht van Blokker. Directeur Casper Meijer: “We laten de vernieuwing echt zien bij Blokker. Zoals onze eigenmerkartikelen en nieuwe artikelgroepen als fietsaccessoires, dekbedden en handdoeken. Tegelijk blijven we goed herkenbaar voor onze trouwe klanten, met de bekende huishoud-toppers voor zeer scherpe prijzen.”

Winkel en web

In de nieuwe winkel is ook het gemak van online , kijken, bestellen en afhalen te ervaren. Blokker is online een harde groeier. Sinds kort verkoopt Blokker ook witgoed via Blokker.nl. Dat is ‘het hart’ van huishoud, en past dus logisch bij het winkelmerk.

Frisse start

Bedrijfsleider Dora Peeper over de opening: “Starten met een totaal vernieuwde winkel is op zich al een feestje. Maar dat wij hier in Almere die feestelijke mijlpaal van de 300ste zijn, geeft de start helemaal een gouden randje. Kom gauw langs, dan ga je dat zeker beleven!”

Over Blokker

Blokker is de winkel voor het eigentijdse huishouden. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van het huis opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan, voor ieder moment van de dag, Blokker heeft het in huis. De Blokker winkels zijn al sinds 1896 een vertrouwde verschijning in talloze winkelstraten. Met een uitgebreid online aanbod en een click&collect service is Blokker nu ook uitgegroeid tot een omnichannel formule. Het vertrouwen dat Blokker geniet is gebouwd op drie belangrijke grondslagen voor het boodschappen doen: kwaliteit voor een goede prijs; de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is; een vast basis-assortiment waar klanten op kunnen rekenen. Daarnaast biedt Blokker ook vernieuwende en seizoengebonden producten. Blokker staat bekend om het aanbod van veel gevraagde A-merk-artikelen. Dit aanbod is sinds kort verbreed door de komst van Blokker eigenmerkartikelen. Met het Blokker eigen merk wordt de belofte kwaliteit voor een goede prijs nog beter waar gemaakt.