Amsterdam,
31
augustus
2015
|
14:41
Europe/Amsterdam

Algemeen directeur Blokker B.V. Jack Peters legt functie neer

Jack Peters, sinds 2009 algemeen directeur van Blokker B.V., heeft zijn functie neergelegd en vervolgt zijn loopbaan buiten het concern. CEO van Blokker Holding Theo de Kool neemt zijn functie voorlopig waar tot er een definitieve opvolger is benoemd. De ondernemingsraad is hierover geïnformeerd.

Jack Peters gaat naar een nieuwe uitdaging op zoek als gevolg van een verschil van inzicht tussen hem en de concerndirectie van Blokker Holding.

De concerndirectie bedankt Jack Peters voor de impuls die hij heeft gegeven aan de vernieuwingsslag bij Blokker en in het bijzonder de nieuwe winkelformule die nu wordt uitgerold in Nederland.

Boilerplate

Tot het detailhandelsconcern Blokker Holding B.V. behoren de huishoudketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Xenos, Big Bazar en Budg€t, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, woonwinkel Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. Het concern is actief met 11 winkelformules in 8 landen met ruim 2.400 vestigingen en circa 22.000 medewerkers.