Amsterdam,
04
oktober
2017
|
11:33
Europe/Amsterdam

Big Bazar opent nieuwe winkel in Harderwijk

Samenvatting

Op woensdag 11 oktober opent Big Bazar een nieuwe winkel in Harderwijk. Dit is een voormalig Blokker-winkel die in korte tijd is omgebouwd tot Big Bazar en daarmee betreedt Big Bazar voor het eerst de stad Harderwijk. Vanaf deze dag kunnen discount liefhebbers uit Harderwijk en omgeving bij deze vestiging terecht voor al hun voordelige inkopen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De opening gaat niet onopgemerkt voorbij! 

Vanaf 09.00 uur worden de deuren aan Donkerstraat 14 geopend en kunnen klanten kennismaken met de Big Bazar-winkel. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën, waaronder persoonlijke verzorging, schoonmaak, huishoud, eten en drinken, textiel en doe-het-zelf. In november 2016 ontving Big Bazar van de Consumentenbond het predicaat ´laagste prijs in categorie A-merk drogisterijartikelen´.

De opening gaat gepaard met feestelijke acties en kortingen. Zo krijgen de eerste 50 klanten een gratis Big Bazar cadeaubon ter waarde van €10,- en op zaterdag 14 oktober kunnen klanten ook het “Kraak de Kluis” spel meespelen, waarbij zij kans maken op één van de tientallen mooie prijspakketten.

Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. In juli dit jaar kondigde Big Bazar aan kans te zien voor versnelde expansie van de discountformule met 25 nieuwe winkellocaties in Nederland. Dit jaar heeft Big Bazar inmiddels al elf nieuwe winkels geopend in Arnhem, Amersfoort, Assen, Coevorden, Delft, Delfzijl, Ede, Enschede, Etten-Leur, ’s-Gravenzande, Hoogezand en Hoorn.

- Einde bericht - 

 

Adres en openingstijden Big Bazar, Harderwijk

Donkerstraat 14

3841 CC Harderwijk

 

Ma.     09.00 uur – 18.00 uur       Vrij. 09.00 uur – 21.00 uur

Di.       09.00 uur – 18.00 uur       Za. 09.00 uur – 18.00 uur

Woe.   09.00 uur – 18.00 uur

Do.      09.00 uur – 18.00 uur

 

Boilerplate

Big Bazar is een discountketen met ruim 1.800 medewerkers en ca. 130 winkels, gevestigd in Nederland en België. Klanten kunnen bij Big Bazar voordelig winkelen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment. De discounter werd in 2007 opgericht en is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. Big Bazar is onderdeel van de Nederlandse retailer Blokker Holding.