Amsterdam,
02
augustus
2017
|
16:39
Europe/Amsterdam

Big Bazar opent winkel in Assen

Samenvatting

Deze ochtend heeft Big Bazar een nieuwe XL-winkel geopend in Assen. Vanaf vandaag kunnen discount liefhebbers opnieuw in Assen terecht voor al hun voordelige inkopen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De opening ging niet onopgemerkt voorbij! 

Om 09.00 uur werden de deuren aan de Nobellaan 331 geopend en konden de eerste klanten uit Assen en omgeving opnieuw kennismaken met de Big Bazar-formule nadat afgelopen april het filiaal aan het Koopmansplein 16 in Warenhuis VanderVeen de deuren sloot. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën, waaronder persoonlijke verzorging, schoonmaak, huishoud, eten en drinken, textiel en doe-het-zelf. In november 2016 ontving Big Bazar van de Consumentenbond het predicaat ´laagste prijs in categorie A-merk drogisterijartikelen´. De opening gaat gepaard met feestelijke acties en kortingen. Zo kregen de eerste 50 klanten die meer dan €10,- besteedden een gratis Big Bazar cadeaubon ter waarde van €10,- en op zaterdag 5 augustus kunnen klanten ook het “Kraak de Kluis” spel meespelen, waarbij zij kans maken op één van de tientallen mooie prijspakketten.

Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. In juli dit jaar kondigde Big Bazar aan kans te zien voor versnelde expansie van de discountformule met 25 nieuwe winkellocaties in Nederland. De nieuwe winkel in Assen betreft een voormalige Marskramer-vestiging die met ruim 700m² is uitgebreid tot een Big Bazar XL vestiging, het grootste format van Big Bazar. De discounter vindt het belangrijk te investeren in de fysieke uitstraling van haar winkels. Onlangs heropende zij na een grondige verbouwing en verdubbeling van het winkeloppervlak haar bestaande winkel in Emmen. Eerder dit jaar werden ook nieuwe Big Bazar-winkels geopend in Enschede, Ede, Coevorden, Arnhem, Hoogezand, ’s-Gravenzande, Amersfoort, Hoorn en Almere.

 

                                                                 - Einde bericht -

Adres en openingstijden Big Bazar, Assen

Nobellaan 331

9406 AL Assen

Ma. 09.00 uur – 18.00 uur       Vrij. 09.00 uur – 21.00 uur

Di. 09.00 uur – 18.00 uur         Za. 09.00 uur – 18.00 uur

Woe. 09.00 uur – 18.00 uur     Zo. 12.00 uur – 18.00 uur

Do. 09.00 uur – 18.00 uur

 

Boilerplate

Big Bazar is een discountketen met ruim 1.800 medewerkers en ca. 130 winkels, gevestigd in Nederland en België. Klanten kunnen bij Big Bazar voordelig winkelen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment. De discounter werd in 2007 opgericht en is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. Big Bazar is onderdeel van de Nederlandse retailer Blokker Holding.