19
juli
2018
|
14:10
Europe/Amsterdam

Blokker.nl breidt uit met een breed assortiment boeken

Boekenspecialist Paagman sluit zich aan bij de online marktplaats van Blokker

Amsterdam, 19 juli 2018 – De samenwerking tussen Blokker en Paagman voor de verkoop van boeken op blokker.nl is deze maand gestart. Paagman zal als verkooppartner invulling geven aan deze nieuwe categorie, hiermee krijgen Blokker-klanten met één klik op de knop toegang tot meer dan 50.000 boektitels.

Blokker is dé winkel voor een eigentijds huishouden. Met de uitbreiding van de categorie Boeken op Blokker.nl wordt de propositie ‘alles voor in en om het huis’ verder versterkt. Door de samenwerking aan te gaan met Paagman is gekozen voor een sterke partner, met een ruime ervaring met het direct leveren aan de consument, die naast een breed assortiment boeken ook diverse andere productgroepen aanbiedt.

Winactie klanten
Om de lancering van de nieuwe categorie Boeken op Blokker.nl, én de samenwerking met Paagman te vieren, kunnen klanten vanaf 17 juli jl. deelnemen aan een winactie op Facebook. Men maakt kans op een boekenpakket bestaande uit 7 boeken. De actie loopt tot en met 31 juli 2018, de winnaars ontvangen medio augustus bericht.

Door de toevoeging van een breed  assortiment boeken aan het huidige online assortiment breidt Blokker.nl als omnichannel huishoudspecialist nog verder uit. Daarmee komt Blokker nog meer tegemoet aan de wensen van haar klanten. Blokker-klanten krijgen hiermee met slechts één klik toegang tot ruim 50.000 actuele boektitels.
Peter Scholtes, directeur e-commerce Blokker
We zijn geweldig trots om als expert op het gebied van advisering en verkoop van boeken ons te kunnen verbinden aan Blokker. Ons aanbod in combinatie met onze ruime ervaring om via platforms zoals Blokkers marktplaats Connect! klanten te bedienen, maakt dat we heel erg uitkijken naar het vormgeven en uitbouwen van de samenwerking met Blokker. De samenwerking met Blokker is een logische stap waarbij beide partijen doen waar ze goed in zijn. De combinatie tussen enerzijds omnichannel retailer Blokker met al haar fysieke winkels én online webshop en anderzijds Paagman als aanbieder van boeken, en op termijn een assortiment artikelen van de kantoorboekhandel en cadeau-artikelen, is een sterke combinatie
Fabian Paagman, algemeen directeur Paagman

 

Blokker marktplaats ‘Connect!’
Blokker heeft in november 2016 het online platform voor verkooppartners gelanceerd, hierbij werd de webshop Blokker.nl uitgebreid van circa 10.000 naar ruim 50.000 producten middels 10 verkooppartners. Momenteel zijn er zo’n 100 verkooppartners actief op Blokker.nl en is het assortiment uitgegroeid tot ruim 200.000 producten. Door het openstellen van Blokker.nl voor verkooppartners heeft Blokker.nl voor haar klanten een breder en relevanter assortiment neergezet om de propositie van ‘alles voor in en om het huis’ verder te versterken.