Amsterdam,
28
september
2016
|
12:04
Europe/Amsterdam

Eerste editie Dolle Dagen bij Blokker van start

Samenvatting

Vandaag is de eerste editie van Dolle Dagen bij Blokker gestart. De aftrap van Dolle Dagen was vanochtend om 08.00 uur in alle winkels en online. Tijdens Dolle Dagen heeft Blokker speciaal ingekochte producten en extra aanbiedingen op topproducten. De dolle aanbiedingen zijn tot en met woensdag 5 oktober in de winkels en via Blokker.nl verkrijgbaar.

De eerste Dolle Dagen bij Blokker startte met een feestelijke officiële aftrap bij de eerste Nieuwste Blokker op de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Tijdens Dolle Dagen zijn er 180 aanbiedingen en ruim 1000 artikelen, waarvan 34 web only producten.

Winkels voorbereid op gezellige drukte

Er is veel positieve belangstelling zowel in de winkels als online. De decoratieve lichtbox, de Spirelli Gefu spiraalsnijder en het Maxwell servies zijn de toppers in de eerste paar uur en er is een run op de secretbox. Blokker verwacht een gezellige drukte tijdens deze eerste editie in de winkels. Op zondag zijn er meer dan 400 winkels geopend. Alle Blokker winkels in Nederland nemen deel aan Dolle Dagen en de dolle aanbiedingen zijn verkrijgbaar in de winkels, de webshop én in de kiosk, het online bestelpunt in de winkel. Dolle Dagen duurt tot woensdag 5 oktober.

Boilerplate

Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Het is dé omnichannel winkel die altijd dichtbij is met relevante en verrassende producten. Met een fijnmazig netwerk van winkels, een webshop blokker.nl, ruim 6.500 medewerkers en een breed assortiment, brengt Blokker onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Cadeauartikelen en Woon & Sfeermakers. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoengebonden producten.

Blokker is al sinds 1896 een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland en maakt deel uit van Blokker Holding B.V., de grootste non-food retailer van Nederland op het gebied van huishoud, wonen en speelgoed. Blokker Holding heeft 10 winkelformules en ruim 2.400 winkels in acht landen.