Lier,
31
januari
2019
|
11:56
Europe/Amsterdam

Geert Kampschöer algemeen directeur Blokker (België) NV

Blokker NV krijgt een nieuwe algemeen directeur. Rob Schuyt, interim CEO van de Belgische Blokker-winkels, eindigt per 14 februari 2019 zijn mandaat als algemeen directeur van Blokker NV. Hij zal in die functie opgevolgd worden door Geert Kampschöer. De heer Kampschöer is een ondernemer en consultant met ervaring in het leiden van ondernemingen in transitie.

Blokker NV heeft in 2018 belangrijke vooruitgang geboekt met de transformatie van het winkelconcept. Het transformatieplan dat in 2017 werd opgestart met gewijzigd assortiment is door de klanten positief ontvangen. Het tempo waarin de investeringen in 2019 plaatsvinden is aangepast in verband met het verkoopproces van de Blokker-bedrijven, waaronder Blokker NV.

Hiermee wijzigt ook de rol van de algemeen directeur. Op verzoek van Rob Schuyt en in goed overleg met Blokker Holding is daarom besloten de samenwerkingsovereenkomst te beëindigen. Blokker Holding dankt Rob Schuyt voor zijn belangrijke bijdrage in de afgelopen periode en verwelkomt Geert Kampschöer.