Laren,
22
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jeroen Visser (42) benoemd tot CFO Blokker Holding B.V.

De heer Drs. J.W. (Jeroen) Visser RT RC is benoemd tot Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. per 1 november a.s.

Hij volgt de heer A.H.M. (Ad) van der Horst (61) op die per 1 juni jl. is teruggetreden als CFO en is benoemd tot directeur van de financieringsvennootschap van het familiebedrijf.

Jeroen Visser is na zijn studie Financiële Economie aan de Vrije Universiteit in 1995 in dienst getreden bij KLM. Hier heeft hij diverse functies vervuld binnen Treasury, Corporate Finance en Controlling. Vanaf 2007 was hij werkzaam als Senior Vice President verantwoordelijk voor Finance & Control Air France KLM Vracht Divisie. Sinds 2013 is hij verantwoordelijk voor Finance & Control van KLM’s Passage Divisie. Daarnaast is hij voor Air France KLM Groep verantwoordelijk voor de financiële monitoring van alle wereldwijde Joint Ventures.

Wij zien in de heer Visser met zijn grote managementervaring binnen Finance & Control een versterking van onze Raad van Bestuur. Wij zijn verheugd met zijn benoeming en zien uit naar een goede samenwerking.

Wij danken Ad van der Horst voor zijn grote inzet voor Blokker Holding in de afgelopen 26 jaar en wensen hem en Jeroen Visser veel succes in hun nieuwe functies.

Boilerplate

Blokker is een huishoudwinkelketen met in Nederland circa 7.200 medewerkers, 500 eigen winkels, 100 franchisewinkels en de webshop blokker.nl. Blokker heeft een actueel aanbod van artikelen in de categorieën huishoud, koken en tafelen. Ook wordt een uitgebreid assortiment tuinartikelen, multimedia en speelgoed gevoerd. Blokker.nl biedt met ruim 10.000 artikelen een nog uitgebreider assortiment dan de Blokkerwinkels en heeft met de winkels zo’n 600 afhaalpunten. De winkelketen heeft de afgelopen tijd verschillende pilotwinkels geopend in onder meer Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Hoofddorp waar de winkelketen zijn visie op de toekomst presenteert. Blokker maakt deel uit van Blokker Holding B.V., een internationaal detail- en groothandelsconcern met 11 winkelformules en ruim 2.400 winkels in acht landen.