20
december
2017
|
11:03
Europe/Amsterdam

Michiel Witteveen lid Raad van Commissarissen Blokker Holding B.V.

Amsterdam, 20 december 2017 – Per 1 december 2017 is de heer Michiel Witteveen (63) benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van de Blokker Holding B.V. Michiel Witteveen is ondernemer en heeft diverse commissariaten.

Wij zien in Michiel Witteveen met zijn ruime ervaring in de retail een welkome versterking van onze Raad van Commissarissen en zien uit naar een constructieve samenwerking.

Met deze benoeming wordt voorzien in de bezetting van de Raad in verband met het aanstaand terugtreden van commissarissen wegens einde zittingstermijn.

Boilerplate

Over Blokker Holding

Blokker Holding is een Nederlands retailconcern met winkelformules in Huishoud en Speelgoed. Blokker Holding is momenteel actief met vijf formules, Blokker, Marskramer, Xenos, Big Bazar en Maxi Toys, met ruim 1.370 winkels en circa 14.000 medewerkers in acht landen. Op 16 mei 2017 maakte Blokker Holding bekend zich volledig te gaan richten op de Blokkerwinkels in Nederland en België en de overige winkelbedrijven Xenos, Leen Bakker, Intertoys, Maxi Toys en Big Bazar te gaan verkopen. Marskramer gaat door als franchiseformule en groothandelsorganisatie. In juli 2017 is de verkoop van Leen Bakker aan Gilde Equity Management afgerond. In december 2017 is de verkoop van Intertoys aan Alteri Investors afgerond. Nextail, de online-organisatie die alle formules van Blokker Holding bedient, zet de dienstverlening aan Leen Bakker en Intertoys voort op basis van service level agreements. Kijk voor meer informatie op blokkerholding.nl.