21
februari
2018
|
10:24
Europe/Amsterdam

Michiel Witteveen voorzitter Raad van Commissarissen Blokker Holding B.V.

Amsterdam, 21 februari 2018 – Per 6 februari 2018 is de heer Michiel Witteveen benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Blokker Holding B.V. Hij volgt de heer Abel Slippens op die per dezelfde datum is teruggetreden als voorzitter en lid van de Raad van Commissarissen. Michiel Witteveen is sinds december jl. lid van de Raad.

De onderneming en de Raad van Commissarissen zijn de heer Slippens zeer erkentelijk voor zijn waardevolle bijdragen als lid en voorzitter aan de activiteiten van de Raad en het concern sinds zijn aantreden in 2010.

Boilerplate

Over Blokker Holding
Blokker Holding is een Nederlands retailconcern met winkelformules in Huishoud en Speelgoed. Blokker Holding is momenteel actief met vijf formules, Blokker, Marskramer, Xenos, Big Bazar en Maxi Toys, met ruim 1.370 winkels en circa 14.000 medewerkers in acht landen. Op 16 mei 2017 maakte Blokker Holding bekend zich volledig te gaan richten op de Blokkerwinkels in Nederland en België en de overige winkelbedrijven Xenos, Leen Bakker, Intertoys, Maxi Toys en Big Bazar te gaan verkopen. Marskramer gaat door als franchiseformule en groothandelsorganisatie. In juli 2017 is de verkoop van Leen Bakker aan Gilde Equity Management afgerond. In december 2017 is de verkoop van Intertoys aan Alteri Investors afgerond. In januari 2018 is de verkoop van de activiteiten van Xenos in Duitsland aan TEDi afgerond.

Nextail, de online-organisatie die alle formules van Blokker Holding bedient, zet de dienstverlening aan Leen Bakker en Intertoys voort op basis van service level agreements. Kijk voor meer informatie op blokkerholding.nl.