Raamsdonksveer,
20
mei
2015
|
23:32
Europe/Amsterdam

Nieuw winkelconcept voor Leen Bakker in Breda

De bekende Nederlandse meubel- en interieur winkelketen Leen Bakker opent op 21 mei zijn compleet vernieuwde winkel op de woonboulevard in Breda. De vestiging is ingericht volgens een totaal nieuw winkelconcept waarbij trends en presentatie een belangrijke rol spelen. Hiermee speelt de retailer in op de wens van de klant die - in een wereld waar alles online verkrijgbaar is - juist extra inspiratie, beleving en service verwacht van de fysieke winkels.

Metamorfose

Leen Bakker is al sinds 1998 gevestigd op de Bredase Woonboulevard. De winkel is onlangs grondig verbouwd. Het leegstaande pand naast de winkel is er bijgetrokken waardoor het aantal vierkante meters is uitgebreid naar 3700. Hiermee is de vestiging in Breda één van de grootste Leen Bakker-winkels in Nederland.

De gevel is voorzien van het nieuwe logo en het interieur heeft een totale metamorfose gekregen met hout-look vloeren, heldere en sfeervolle verlichting, grote sfeerbeelden, stijlvolle presentaties en een nieuwe huisstijl. Leen Bakker wil de klant op deze manier meer inspireren op woongebied.

Introductie nieuwe trends en merken

In het nieuwe concept wordt veel aandacht besteed aan nieuwe merken. Het nieuwe tuinmeubelmerk Le Sud heeft een prominente plaats in de winkel. Ook het lifestyle merk Umix komt uitgebreid aan bod. Dit merk biedt klanten de mogelijkheid om in verschillende assortimentsgroepen zelf opstelling, stof en kleur bepalen. Er worden daarnaast doorlopend verrassende collecties geïntroduceerd die inspelen op trends.

Feestelijke opening

De winkel aan de Kruisvoort 90 wordt op 21 mei feestelijk geopend. De eerste 25 klanten profiteren van een speciale openingsaanbieding. Leen Bakker Breda heeft tot en met zaterdag 23 mei een feestactie met 15% op het complete assortiment.