Amsterdam,
07
november
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pakjesavond: dit is de verlanglijst top tien 2016

Intertoys ontvangt tienduizenden verlanglijstjes

Samenvatting

Voor vele kinderen breekt de spannendste periode van het jaar weer aan. Krijg ik wat mijn hartje begeert? Gelukkig is Intertoys goed geïnformeerd. De speelgoedspecialist ontving na uitkomst van het Speelboek tienduizenden verlanglijstjes en geeft een inkijkje in de kinderwensen. De kleinste lijstjesschrijvers (tot 7 jaar) krijgen het liefst een Zoomer Chimp in hun schoen. Bijna net zo populair is het Playmobil cruiseschip en de derde plaats is voor de Duplo duwtrein. Buitenspelen niet meer van deze tijd? Heus wel, want kinderen vanaf 8 jaar willen niets liever dan een Hoverboard. Bij hen staat het Pokémon Fall Tin op 2 en de LEGO achtbaan op 3. De Verlanglijst Top 10 biedt handige cadeau-inspiratie voor ouders en een nog grotere kans voor kinderen dat Sint hun lievelingspakje ook daadwerkelijk uit Spanje meeneemt.

Miljoenen cadeautjes

Intertoys verwacht dit jaar voor Sinterklaasavond miljoenen cadeautjes in te pakken in kilometers pakpapier. In de winkels en via de website werden al stapels verlanglijstjes ingeleverd, vol wensen voor 5 december. Op basis daarvan voorspelt Intertoys deze Pakjesavond Top 10 van klein- en iets groter Nederland:

Top tien – 4 tot 7 jaar

 1. Zoomer Chimp
 2. Playmobil Cruiseschip Family fun
 3. Duplo duwtrein
 4. Gel-a-peel 3D ontwerpstudio
 5. Monopoly Junior
 6. 3Doodler starterset
 7. Paw Patrol Patroller
 8. Teksta Robot Hond
 9. Adidas voetbal
 10. STABILO oproletui

Top tien – 8 tot 10 jaar

 1. Hoverboard
 2. Pokemon Fall Tin
 3. LEGO Friends pretpark achtbaan
 4. 3D printer Da Vinci minimaker
 5. Playstation VR-bril
 6. LEGO City treinen value pack
 7. FIFA 17
 8. Emoji dekbedovertrek
 9. Fuji Instax Mini camera Roze
 10. NERF N-Strike Mega Mastodon

Alvast inkopen doen

Kinderen weten vaak erg goed wat ze willen hebben en laten dat duidelijk weten – aan hun ouders en aan Sinterklaas. Uit de Top 10 blijkt dat innovatief speelgoed als Hoverboards, 3D-printers en VR-brillen het goed doen bij jong Nederland. Ook bouwspeelgoed van LEGO en Playmobil blijft razend populair op de verlanglijstjes van zowel jongens als meisjes, die wel voor verschillende lijnen kiezen. Daarnaast blijkt eens te meer dat de Pokémon-hype nog niet voorbij is, met een vermelding op 2 voor de oudere kinderen.

Boilerplate

Intertoys is opgericht op 25 juni 1976 en is met 265 filialen de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Naast een breed assortiment speelgoedartikelen met bekende merken als LEGO, Barbie, Nerf, VTech en Playmobil heeft Intertoys een uitgebreide collectie games voor alle consoles en een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux. Afgelopen zomer maakte de speelgoedorganisatie van Blokker Holding, waar Intertoys onderdeel van is, bekend dat de speelgoedwinkels Bart Smit, Toys XL en Intertoys samen verder gaan onder de merknaam Intertoys.