03
augustus
2016
|
16:01
Europe/Amsterdam

Piet Klaver treedt terug als voorzitter en lid Raad van Commissarissen Blokker Holding

Samenvatting

Amsterdam, 3 augustus 2016 - Piet Klaver, sinds 2009 lid en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Blokker Holding, treedt per 1 september aanstaande wegens gezondheidsredenen terug uit de Raad van Commissarissen. De huidige vicevoorzitter, Abel Slippens, is door de Raad benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De onderneming en de Raad van Commissarissen zijn Piet Klaver zeer erkentelijk voor zijn waardevolle bijdrage aan de activiteiten van de Raad van Commissarissen en het concern. Piet Klaver heeft sinds zijn eerste benoeming in 2009 blijk gegeven van een grote mate van deskundigheid, inzet en betrokkenheid. Wij betreuren zijn vertrek, maar hebben begrip voor het door hem genomen besluit en wensen hem een spoedig herstel toe.

 

“Wij zijn Piet Klaver bijzonder erkentelijk voor zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen van ons bedrijf. Ik heb hem leren kennen als een bevlogen en betrokken voorzitter, die naast zijn rol als voorzitter ook de belangen van de onderneming en de familie met elkaar wist te verbinden. Ik wens hem, mede namens de familie, het allerbeste.”
Albert Blokker, lid van de Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen gaat op korte termijn op zoek naar aanvulling en vernieuwing in de Raad van Commissarissen, om snel weer op de gewenste sterkte te komen.

 

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van Blokker Holding bestaat per 1 september 2016 uit de heren A.J.L. Slippens (voorzitter), A. Blokker en H.Th.E.M. Rottinghuis en mevrouw M.J. Poots-Bijl.

 

Over Blokker Holding B.V.

Blokker Holding B.V. is de grootste non-food retailer van Nederland en is actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen, met 10 winkelformules in 8 landen, ruim 2.200 vestigingen en circa 21.000 medewerkers. Tot deze winkelmerken behoren Blokker, Xenos, Leen Bakker, Intertoys, Bart Smit, Toys XL, Maxi Toys, Big Bazar, Marskramer en Cook&Co.