Laren,
30
oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Theo de Kool (60) vice-voorzitter Raad van Bestuur Blokker Holding

Theo de Kool wordt per 1 november a.s. benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. Hij treedt per dezelfde datum terug uit de Raad van Commissarissen van Blokker Holding B.V.

Theo de Kool is sinds oktober 2010 lid van de Raad van Commissarissen van Blokker Holding B.V. en was tot juli 2013 CEO bij Univeg Group. Door zijn vertrek bij Univeg is hij beschikbaar gekomen voor een functie in de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. De heer De Kool heeft diverse internationale managementfuncties vervuld bij Sara Lee Corporation en was eerder ook enkele jaren werkzaam als financieel directeur bij Blokker B.V.

Wij zien in de heer De Kool met zijn kennis van het bedrijf en brede managementervaring een welkome versterking van onze Raad van Bestuur. Hij zal een aantal taken van Roland Palmer (CEO) en Ad van der Horst (CFO) overnemen.

Wij hebben er vertrouwen in dat met deze aanstelling de continuïteit in de leiding van ons familieconcern verder wordt versterkt. Wij zijn erg verheugd met zijn benoeming en zien uit naar een constructieve samenwerking.

Raad van Bestuur

Met de benoeming van de heer De Kool bestaat de Raad van Bestuur voorts uit de heren:R.E. Palmer, voorzitter, A. Blokker, A.H.M. van der Horst, CFO en T. Smit.