Amsterdam ,
08
december
2016
|
11:21
Europe/Amsterdam

Wie verdient het grootste cadeau van Nederland?

40m3 speelgoed ingepakt in glas en mooie wensen

Samenvatting

Wie jarig is trakteert en wie lief is, die deelt. Vandaag werd het Grootste Cadeau van Nederland ingepakt; een gigantisch geschenk van 40m3 bomvol speelgoed bedoeld voor een persoon, groep of organisatie die het verdient. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar krijgen de kans om het Grootste Cadeau weg te geven. Bijvoorbeeld aan de klas die altijd alle wedstrijden verliest, aan dat ziekenhuis waar je vriendje ligt of die vereniging waar alle kinderen uit de buurt spelen. Op HetGrootsteCadeau.nl kunnen kinderen uitleggen aan wie ze op zondag 18 december het megapakje willen weggeven en waarom. Als dank voor dit gulle gebaar krijgt ook de gever een cadeau: twee minuten gratis winkelen bij Intertoys, dat dit jaar 40 jaar bestaat. Het Grootste Cadeau van Nederland staat vanaf vandaag op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. 

Alle wensen in één enorm cadeau

Buiten is het koud, maar van binnen krijg je het vanzelf warm bij het zien van het Grootste Cadeau van Nederland. De beste speelgoedexperts van Intertoys kwamen samen om alle denkbare wensen van kinderen te verenigen in één enorm pak. Hier zie je hoe dat in z’n werk ging. Van trampoline tot spelcomputer en van fotocamera tot Playmobil – door de wanden van de gigantische glazen doos met strik, is goed te zien wat erin zit. Nog wel. Het Grootste Cadeau wordt de komende weken namelijk verder ingepakt met alle weggeef-wensen die via de website www.hetgrootstecadeau.nl binnenkomen. Na wijs beraad bepaalt de onafhankelijke jury aan welke wens gehoor wordt gegeven. Op zondag 18 december mogen gever en ontvanger samen de strik doorknippen, de deur van het pakket openen en het Grootste Cadeau van Nederland binnenlopen.

Droom voor kinderen

Twee minuten gratis speelgoed winkelen is een droom voor kinderen – en misschien ook wel voor hun ouders. Voor beide generaties voelt Intertoys als een winkel die er altijd al geweest is. Het eerste speelgoed ging hier 40 jaar geleden over de toonbank en het grote speelboek dat elk jaar uitkomt, wordt zodoende al twee generaties doorgebladerd op zoek naar de beste cadeautjes. Reden genoeg om deze verjaardag groots te vieren met heel veel speelgoed. Om te geven, om te krijgen én om zelf zo snel mogelijk uit de schappen te halen. Alle kinderen in Nederland van 4 tot en met 12 jaar mogen meedoen en maken daarmee kans om het Grootste Cadeau van Nederland weg te geven. Een pak zo groot dat je er doorheen kunt lopen. Wie wil dat nou niet van binnen bekijken?

Boilerplate

Intertoys is opgericht in Gouda op 25 juni 1976 en is met 265 filialen de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Naast een breed assortiment speelgoedartikelen met bekende merken als LEGO, Barbie, Nerf, VTech en Playmobil heeft Intertoys een uitgebreide collectie games voor alle consoles en een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux. Afgelopen zomer maakte de speelgoedorganisatie van Blokker Holding, waar Intertoys onderdeel van is, bekend dat de speelgoedwinkels Bart Smit, Toys XL en Intertoys samen verder gaan onder de merknaam Intertoys.